Links

På denne side vil jeg præsentere links til de hjemmesider, som jeg finder særligt interessante ud fra et politisk synspunkt.

Først og fremmest vil jeg nævne Uriasposten som utvivlsomt er det medie, der har betydet mest for mine politiske holdninger. Uriasposten - Danmarks mest besøgte politiske blog - er en syndflod af information om et væld af politiske emner. Stifteren erklærer sig som "nationalkonservativ", men man behøver ikke være politisk enig med Uriasposten for at blive klogere her! Personligt sætter jeg mest pris på bloggens aldrig svigtende evne til at gennemhegle mange af de analyser og rapporter, der produceres af politisk korrekte forskere, og som ukritiske medier sluger råt uanset, at Uriasposten er en haj til at påvise faktuelle fejl.

Jeg vil også nævne Snaphanen som er en uforsonlig, næsten dyster, blog med særligt fokus på dels værdikampen og "kulturmødet" i vort broderland Sverige, dels islamisme i Danmark og i resten af verden.

Snaphanen er en blog for mennesker, der interesserer sig kritisk for hardcore islamisme. Bloggen viser mange skræmmende videoeksempler på utilsløret jihadisme selv på vore breddegrader. Skulle man tilfældigvis være svensker, vil Snaphanen ikke bidrage til sjælefreden, for de to herrer bag bloggen dokumenterer dagligt forholdene i et land, som er ved at kæntre pga. fejlslagen integration.

Siden sin stiftelse har jeg været medlem af Trykkefrihedsselskabet og jeg har med fornøjelse deltaget i en håndfuld af selskabets arrangementer. Trykkefrihedsselskabet er kendt som kompromisløse forkæmpere for ytringsfriheden. Det er i dag Danmarks største organisation til forsvar for retten til at ytre sig frit.

Trykkefrihedsselskabet har et separat internettidsskrift - Sappho - som er et besøg værd, hvis du en dag har 5 minutter tilovers til at blive desillusioneret over de krav om censur, mange forfattere i dag udsættes for fra visse religiøse grupper. Sappho arrangerer temmelig mange foredrag, bogpræsentationer osv. for folk, der ikke mener, at censur er vejen frem!

Copyright © Claus Kvist Hansen 2015